BELGA
Volledig scherm
© BELGA

KOERS KORT 24/10. Gaviria verlaat Quick.Step voor UAE Team Emirates - Cavendish verlengt bij Dimension Data

8 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Ann en Ronny dat is nu éénmaal de wet van vraag en aanbod hé. Spijtig voor QS maar niks aan te doen. Ps: Gaviria kleurde ook niet altijd binnen de lijntjes hoor !!!
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Op deze manier , gaat het wielrennen het voetbal achterna met enorme transfer bedragen. Eerder was een contract een contract en een woord een woord in het wieler peloton. Op deze manier zal ook dit verdwijnen in het peloton. En dit terwijl Patrick Lefevre Altijd rekening heeft gehouden met de onder contract liggende renners bij hun ploeg, behalve bij Tom Boonen is dit eens niet gebeurd. Jammer , maar Deceuninck- Quick-Step , heeft nog ras sprinters in de ploeg.
  • Eddy Van De Velde

    6 jaar geleden
    Lokale ploegen kunnen niet concureren met het geld uit het Midden-Oosten. Zo maken ze elke sport kapot.
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    correcte selectie in alle reeksen voor de veldrijders en eindelijk de Merckx fietsen terug in koers
  • Ann Van hecke

    6 jaar geleden
    Gaviria,één van de beste sprinters ooit in het peloton begaat een domme fout door nu al Quick-Step te verlaten.Had hij zijn contract uitgedaan had hij misschien het dubbele gekregen.Die jongen staat onder zéér zware druk om zijn familie te onderhouden.Zijn reactie is begrijpelijk maar hij zal er volgend seizoen al spijt van hebben.Wie gaat voor hem de rode loper uitrollen bij zijn nieuwe ploeg?Jammer voor alweer een verloren talent!