Nationaal sp.a-voorzitter John Crombez (Stadslijst) mengde zich vorige week al en liet uitschijnen dat ook hij gesprekken zou voeren, ook met Open Vld.
Volledig scherm
Nationaal sp.a-voorzitter John Crombez (Stadslijst) mengde zich vorige week al en liet uitschijnen dat ook hij gesprekken zou voeren, ook met Open Vld. © Photo News

John Crombez mengt zich steeds nadrukkelijker in Oostendse coalitievorming, Bart Tommelein gaat niet in op zijn uitnodiging

Nationaal sp.a-voorzitter John Crombez (Stadslijst) mengt zich steeds nadrukkelijker in de Oostendse coalitiegesprekken en houdt nu zelf een informatieronde. Hij start verkennende gesprekken voor een coalitie met Open Vld, Groen, de Stadslijst en CD&V of paars-groen. Bart Tommelein (Open Vld) laat echter weten dat hij niet wil niet ingaan op de nieuwe uitnodiging van Crombez. Tommelein wil verder gesprekken voeren met Groen.

31 reacties

  • Karel Van Geel

    5 jaar geleden
    Wanneer Crombez er zich gaat mee moeien dan zijn er geen problemen meer kijk maar naar het marginale partijtje waarover hij de leiding heeft.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    hoe kan je op de stadslijst stemmen als je ziet dat oostende de titel van koningin der badsteden allang verloren heeft en het een verloederde stad is geworden .
  • Naessens Kristof

    5 jaar geleden
    Het zal een verademing zijn voor de meeste Oostendenaars dat de sossen niet meer kunnen besturen, enkele verkozenen van hun zullen nu een ECHTE JOB mogen gaan zoeken!
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    In een democratie is "de winnaar" niet de m/v met de meeste stemmen of met de grootste vooruitgang, maar de m/v die de meerderheid van de verkozenen achter zich krijgt. Tommelein en Crombez proberen dat in Oostende elk op hun manier te doen. Ons werk als kiezer zit erop. Laten we dus genieten van de achterhoedegevechten en wederzijdse beschuldigingen, en stop met "het is ondemocratisch" aub. Geniet van het gratis theater aan zee.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    In Antwerpen heeft crombez met gejoemel zich afzijdig gehouden , geen inmenging bij lokale besturen , waarom wel in oostende