Wouter De Vriendt, Groen-kopman in Oostende
Volledig scherm
Wouter De Vriendt, Groen-kopman in Oostende © BELGA

Groen onderhandelt verder met Tommelein, maar houdt deur op kier voor Stadslijst in Oostende: “We steken onze nek uit”

De leden van groen hebben een mandaat gegeven om verder te praten met Bart Tommelein om te kijken of de vernieuwingscoalitie met Open Vld, Groen, N-VA en CD&V een kans op slagen heeft in Oostende. “Tegelijk houden we de piste open om met de Stadslijst in zee te gaan, maar zij hebben nog geen werkbare coalitie”, zegt Wouter De Vriendt van Groen.

83 reacties

  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Groen gaat PLOOIEN voor de postjes!!! Salu Mijnheer Vande Lanotte, ik heb mijn schaapjes op het droge!!! Ga jij maar baden op het klein strand!!! Groeten: De Groenen!
  • jan boden

    5 jaar geleden
    In de Efteling steekt er alle dagen iemand zijn nek uit.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    “Groen steekt nu zijn nek uit". Een woord vóór de verkiezingen wordt een leugen ná de verkiezingen. Groen gaat zijn 'maagdelijkheid' nog rapper verliezen dan verwacht. / "... en wil de links-rechts tegenstelling overstijgen om tot oplossingen te komen.” Dus exact wat De Wever vóór de verkiezingen had gezegd. De groentjes kunnen alleen maar na-apen wat goede politici voordien hebben gezegd.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    niets nieuws onder de zon londerzeel nva burgemeester met 35,6 had stijging van13,8 meer toch buiten spel gezet door de ander. dus niet zo hard roepen.
  • jos duriau

    5 jaar geleden
    Groen links gaat onderhandelen met rechts , begrijpe wie kan