De Slimste Mens Ter Wereld, Aflevering 6
Volledig scherm
De Slimste Mens Ter Wereld, Aflevering 6 © SBS

“Karen Damen is een fantastische slet”: het beste uit de zesde aflevering van ‘De Slimste Mens’

TVNa vijf ‘Slimste Mens’-afleveringen lijkt Julie Colpaert eindelijk een waardige tegenstander gevonden te hebben. Het scheelde nauwelijks een haar of nieuwkomer en StuBru-presentatrice Michèle Cuvelier, een pitbull in schapenvacht, was meteen met de overwinning gaan lopen. Zelfs een bijzonder grove Herman Brusselmans kon weinig of niks tegen dat vrouwelijk onderonsje dus moest zijn mede-jurylid het ontgelden. “Karen Damen is een fantastische slet. Daar heeft meer volk opgezeten dan op een tribune van den Antwerp”, beweert hij.

58 reacties

  • francis vanoverschelde

    6 jaar geleden
    Geweldig die kerel
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Kijk maar naar de kampioenen. Die zijn ook constant dubbelzinnig, vulgair, en zwaar gedateerd. De slimste mens is gewoon ontspanning, en er zijn er weer veel die niet gekeken hebben precies. Maar die weten wel wie er in de jury zit, wet er gezegd is, dat het opgezet spel is, en dat de grappen voorgekauwd zijn. Hoe doen jullie dat? Een glazen bol? Of stiekem toch gekeken.... het zal dat wel zijn zeker.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Mensen die Brusselmans niet grappig vinden gaan best nooit naar een standup comedian kijken. Grofgebekte humor, top!
  • Joske Procent

    6 jaar geleden
    Voor mij tot nu slechtste jury. Karen totaal ni grappig pff. En Herman waar ik vroeger fan van was ook nimeer grappig. Mss toch maar nimeer kijken naar de slimste mens .
  • Marleen Vanbrabant

    6 jaar geleden
    Hoe is zoiets eigenlijk nog grappig? ik vind dit echt niet ok.