Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vader verdedigt zoon (5) die gepest wordt omdat hij met gelakte nagels naar school gaat: “Sam vindt dat mooi. Hij heeft gelijk”

BuitenlandEen Amerikaanse vader heeft een storm ontketend op Twitter nadat hij het opnam voor zijn gepest zoontje. Sam (5) was op een ochtend met gelakte nagels naar school getrokken en was daar de hele dag gepest. Zijn vader besloot het niet te laten passeren.

41 reacties

  • Marlies Schoefs

    5 jaar geleden
    als hij nu al zijn zinnetje krijg wat gaat dat later worden
  • Eddy Van De Velde

    5 jaar geleden
    Niets mis mee me de nagels lakken maar zou dat nu ook niet aanmoedigen. Als men het toch doet, moet men er rekening mee houden dat er mee gelachen wordt.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Mijn zoon is ook een echte jongen en is al met gelakte nagels naar school gegaan. Hij is niet de enige kleuter die dit had, en werd zeker niet gepest. Hij heeft ook een handicap en werd daar ook niet mee gepest.
  • Simone Cornelis

    5 jaar geleden
    Vroeger vond men oorringen en paardestaartjes ook hilarisch voor mannen. Als er morgen een of andere modeontwerper nagellak voor mannen brengt, lopen ze ineens allemaal met gekleurde nagels.
  • Midlife Crisis

    5 jaar geleden
    En dan verschieten ze dat ze gepest worden. Ja, je moet kunnen zijn wie je bent. Maar het leven is wat het is. Of we het nu graag hebben of niet. Ik zou mijn kind verbieden zo te gaan, voor zijn eigen bestwil. Ik wil niet dat hij gepest wordt. Dat hij dan maar nagels lakt als hij volwassen is. Dan beseft hij zelf beter wat hij wil.