© Photo News

© Photo News

thumbnail: null
thumbnail: null

Jim Parsons uit 'Big Bang Theory' opnieuw best betaalde acteur ter wereld

Voor het vierde jaar op rij mag Jim Parsons zich de bestbetaalde tv-acteur noemen. Dat meldt zakenblad Forbes dat elk jaar een lijstje met bestbetaalde artiesten vrijgeeft. Ook zijn collega's mogen op hun beide oren slapen, want samen nemen zij de volledige top van de salarispiramide in, op de voet gevolgd door Mark Harmon van NCIS.

VVA

Jim Parsons

Het onnavolgbare succes van de televisieserie 'Big Bang Theory' heeft de acteurs allesbehalve windeieren gelegd. Integendeel zelfs. De vier mannelijke hoofdrolspelers zijn de bestbetaalde tv-acteurs van het voorbije jaar. Jim Parsons, die de rol van Sheldon op zich neemt, voert zelfs voor de vierde keer op rij het lijstje aan. De acteur streek het voorbije jaar dan ook 26,5 miljoen dollar of iets meer dan 23 miljoen euro op, mede dankzij de spinoff 'Young Sheldon'.

Op de tweede plaats volgt dan Johnny Galecki met 25 miljoen dollar of 21 miljoen euro. Simon Helberg en Kunal Nayyar delen de derde plaats op de lijst, zij verdienden exact hetzelfde bedrag: 23,5 miljoen dollar of 20,5 miljoen euro. Na de voltallige mannelijke cast van de populaire sitcom neemt Mark Harmon van NCIS uiteindelijk de laatste plek in de top vijf in.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer