Dries Mertens helpt zijn vrouw, Kat Kerkhofs, bij het repeteren.
Volledig scherm
Dries Mertens helpt zijn vrouw, Kat Kerkhofs, bij het repeteren. © Instagram

Dries Mertens komt oogje in het zeil houden in ‘Dancing With The Stars’

TVEerder deze week verklaarde ‘Temptation’-Pommeline al in Dag Allemaal dat ze erg jaloers was op de danspartner van haar Fabrizio in ‘Dancing With The Stars’. Nu krijgt ook deelneemster Kat Kerkhofs bezoek van haar vlam.

6 reacties

  • annie laureys

    6 jaar geleden
    Mooi showkoppel
  • Marc Rottiers

    6 jaar geleden
    Willen die partners nu eens eindelijk verdwijnen van dit programma.Wat een jaloezie! Kat mag dan ook meespelen met Juventus.Het zal rap gedaan zijn.
  • JENS VERBRUGGE

    6 jaar geleden
    Als je geen vertrouwen hebt dan is da maar triestig .... kat is dan wel een mooie madam maar tenslotte beloof je trouw tijdens een huwelijk
  • Alex Wellens

    6 jaar geleden
    Jonge toch, ach ja als ze nu eens voor bedrogen mannen # meetoo starten dat zou pas een succes zijn
  • Yvan Van Nieuwenhuyze

    6 jaar geleden
    Dries met bril knap !
  1. Waargebeurde Netflix-serie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”
    PREMIUM
    TV

    Waargebeur­de Net­flix-se­rie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”

    Een uitzonderlijke score van 100 % op Rotten Tomatoes en de eerste plaats in maar liefst 43 landen. ‘Baby Reindeer’ is één van de meest opzienbarende Netflix-series van het moment. Het verhaal van Donny en z’n stalker Martha lijkt onwaarschijnlijk, maar is wel degelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al denkt de echte Martha daar duidelijk anders over. “Ik weet wel degelijk wat er allemaal gebeurd is. Ik heb dan ook een claim ingediend wegens laster.”
  2. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”