Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tol voor vrachtwagens moet afhangen van afstand, vindt Europees Parlement

verkeerEuropese lidstaten die vrachtwagens en bestelwagens willen belasten voor het gebruik van hun wegen, moeten kiezen voor een systeem dat de tol afstemt op de afgelegde afstand. Dat vindt heeft het Europees Parlement.

9 reacties

  • David Wolput

    6 jaar geleden
    Misschien de hoogte van het loon van onze politiekers laten afhangen van de hoe goed de ideeën zijn? Dan gaan we gigantisch kunnen besparen.
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Voor Emi De graeve en Gerard Braeckmans, als boontjes uit Kenia goedkoper zijn als boontjes uit Belgie welke boontjes koop jullie dan? Waarom gaan er steeds meer Belgen over de grenzen om alle boodschappen te doen? Belgie is voor de gehele transportsector enkel een doorvoerland en geen eindhalte.
  • Danny Govaerts

    6 jaar geleden
    Als ik een vergelijk maak met 1990 is het vracht verkeer x100 op de snelwegen. Is het zo dat andere transport middelen daar voor klanten verloren hebben of waar zit die reden. In de winkels kan ik niet meer producten vinden die mijn het leven gunstiger maken.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ik moet hier Emi De graeve bijtreden. Stop het zinloos vervoer van producten. In de zomer zijn er hier tomaten en in de winter witte kool. Hou het bij de seizoenen en de wereld ziet er anders uit.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    De ritten zullen op papier ongelooflijk kort worden.