Michael Schumacher aan de zijde van Jacques Villeneuve.
Volledig scherm
Michael Schumacher aan de zijde van Jacques Villeneuve. © AP

Jacques Villeneuve haalt uit naar eeuwige rivaal: “Schumacher is geen groot kampioen”

Formule 1Lewis Hamilton is op weg naar een vijfde F1-titel. Daarmee zou hij op twee stuks komen van recordhouder Michael Schumacher - nog steeds door velen aanzien als de beste piloot ooit. Maar niet zo voor Jacques Villeneuve. “Hamilton is een stuk beter.” 

72 reacties

  • Guy Custers

    5 jaar geleden
    De waarheid heeft haar rechten: Michael Schumacher wás een groot kampioen....in arrogantie!
  • Els P

    5 jaar geleden
    1 Senna, 2 Fangio, 3 Hamilton.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    Arjan Otter, in 1994 had de beslissing nooit in de laatste race mogen vallen, maar toen Schumacher halverwege het seizoen te veel punten uitgelopen was, werd Schumacher om de meest belachelijke redenen bestraft, zodat Hill opnieuw kon meespelen.
  • Roberto Romano

    6 jaar geleden
    Nee Sacha, ik ben een motard en geen fan van niemand in F1. Schumacher heeft inderdaad zijn momenten gehad maar hij heeft er ook voor betaald met de nodige penalties. Wat Villeneuve nu doet is compleet overbodig en Hamilton heeft al schaamtelozere dingen gepleegd. Dus het is wat bij de haren getrokken. En de beste is nog steeds Jim Clark, ik snap niet dat zo'n "expert" als Jacques hem niet eens de top vijf zet.
  • Arjan Otter

    6 jaar geleden
    jammer dat iedereen het Laf vind dat Villeneuve dit zegt over iemand die zich niet kan verdedigen..... het is de waarheid en dat kunnen we navragen aan Demon Hill..... was geloof ik iets met GP van Adelaide 1994..... oh jee straks gaan ze weer zeggen dat Hill ook alleen maar de zoon van was. Villeneuve heeft gelijk schumacher