De Slimste Mens Ter Wereld, Aflevering 7
Volledig scherm
De Slimste Mens Ter Wereld, Aflevering 7 © SBS

“Ik heb me helemaal niet voorbereid”: het beste uit de zevende aflevering van ‘De Slimste Mens’

TVStuBrustem Michèle Cuvelier, die de hoogste score ooit haalde, leverde een echte knalprestatie. Julie Colpaert kende dan weer een off-day. Maar ze spartelde zich wel door de finale. Als je zo’n dip overleeft, kan alles. Zelfs ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ worden.

7 reacties

  • Jean-Pierre VANDERSWAELMEN

    6 jaar geleden
    Staat Jeroom onder levenslang contract of zo dat ze die mens niet uit die jury kunnen wippen ? Zijn eerste seizoen als jurylid was top, nu mag het echt eens gaan stoppen. Voorspelbare "humor" waar iedereen uit beleefdheid mee lacht, en die joke van dat telefoonnummer was zo doorzichtig als glas. Volgende week graag nog eens Jan Jaap, Rik Verheye, Marc Marie en den Herman
  • Sanne Vermeulen

    6 jaar geleden
    Ik had wel kunnen denken dat Julie er zou in blijven, ze is tenslotte het favoriete van Erik Van Looy
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Het niveau van de vragen en kandidaten is dan ook niet echt hoog. Julie Colpaert weet eigenlijk niet zo heel veel, maar gaat toch naar haar achtste aflevering. Dat zegt genoeg. Als men de vragen en kandidaten vergelijkt met dat van de eerste seizoenen zie toch een enorm verschil. Toen moest je echt nog een zeer brede algemene kennis hebben. Nu moet je enkel nog de Dag Allemaal lezen, naar het nieuws kijken en een beetje kunnen gokken.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Daaraan zie je ook dat er nog jeugd is die zich iets aantrekken, en interesse hebben, in de alledaagse dingen des levens. En zo ook alle dagelijkse vragen en oplossingen direct zien en kennen. Proficiat meisje.
  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Journalist. Een thriller is iets spannend. Als je dan 330 sec. scoort in de laatste ronde en met 240 sec. verschil wint is dit geen thriller maar een walk over!!!