Baert
Volledig scherm
© Baert

Staking bij Aviapartner op Zaventem: honderden reizigers getroffen, opnieuw vluchten afgelast

Op de luchthaven van Zaventem is gisteren in de late namiddag een staking uitgebroken bij bagage-afhandelaar Aviapartner. Het personeel en de vakbonden zijn de “loze beloftes van de directie beu” en voeren daarom actie. De socialistische transportbond BTB hekelt een “compleet gebrek aan sociaal overleg” bij de bagageafhandelaar. 

142 reacties

  • Eliane Naassens

    5 jaar geleden
    Het is een schande voor de luchthaven ...zowel de bazen als de vakbonden gedragen zich nog erger dan kinderen... en wie is de duppe de reiziger...
  • Pieter Dejager

    5 jaar geleden
    Het leger krijgt wa nieuwe vliegertjes... Kunnen ze toch andere vliegers vullen.... Ik denk wel dat de meeste luchtvaartmaatschappijen die met aviapartner werken dit mogelijks gaan herbekijken, en terecht. Al die reizigers treffen net voor de vakantie is geen staking maar een gijzeling. Korte metten mee maken!
  • Johan Burms

    5 jaar geleden
    @Guido Engels, heb jij je job niet mogen kiezen? Is bij andere mensen altijd leuk? Elke job heeft zijn voor en nadelen.....ssssst
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    ik begrijp dat er gestaakt wordt , maar om het nu te doe , juist als gezinnen op vakantie gaan vind ik overdreven , als je wil staken doe dat dan op een ander tijdstip , gedurende de periodes dat er geen verlof is .
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Je moet de arbeidsvoorwaarden eens opzoeken van die mensen. Ze worden uitgebuit en hebben gelijk te staken wanneer het pijn doet.