Het is over de koppen lopen vandaag in Brussels Airport.
Volledig scherm
Het is over de koppen lopen vandaag in Brussels Airport. © Photo News

Brussels Airport gaat chaotisch weekend tegemoet: Aviapartner legt tot zondag werk neer

Niet toevallig op de drukste dag van de herfstvakantie op Brussels Airport staakt bagageafhandelaar Aviapartner verder. Intussen zijn al 180 vluchten geannuleerd. De gesprekken tussen de vakbonden en de directie deze middag zouden geen zoden aan de dijk gebracht hebben. In de volle vertrekhal staan lange wachtrijen. De luchthaven raadt passagiers aan om enkel met handbagage te reizen en hun luchtvaartmaatschappij te contacteren voor meer informatie. De directie van Aviapartner heeft alvast beslist om tot zondag geen vliegtuigen meer af te handelen. De vakbonden bevestigen dat er nog tot morgenvroeg wordt gestaakt.

454 reacties

  • Willy van der Wijk

    5 jaar geleden
    komt er allemaal van om altijd maar goedkoper te reizen als de lasten eerlijk verdeelt worden , als( reizigers mee betalen voor het laden en lossen , daar er jaarlijks zoveel miljoen reizigers zijn moet dat al een behoorlijke som van enkele miljoenen zijn al men 1 euro per valies telt ,?
  • marc ghys

    6 jaar geleden
    Juist ingecheckt bij Ryanair Weeze bij Düsseldorf . Goedkoop vriendelijk en op amper 1,5 h rijden van Antwerpen! Laat die vakbondslucthavens links liggen en doe zoals ik!!!
  • Thierry Verhaegen

    6 jaar geleden
    @Jos Vercammen, die conclusie hadden ze dan zelf moeten trekken vooraleer ze hun contract tekenden. Als ik ga solliciteren en ze bieden mij 1400 euro per maand. En ik teken, dan wil dat toch zeggen dat ik daarmee akkoord ga. Om dan een paar maanden nadien een luchthaven plat te gooien omdat het toch te weinig is.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als mensen in dergelijke omstandigheden moeten werken dan moet je bij zo een staking je eigen ongemak opzij zetten en solidair zijn. Anders ben je gewoon een egoïstische asociale kortzichtige onmens.
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    de kringwinkels liggen al op vinkenslag...….