REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

In één scenario is Hamilton géén F1-wereldkampioen en Verstappen wil kunststukje herhalen: wat u moet weten over de GP van Mexico

Formule 1Het moet al heel gek lopen wil Lewis Hamilton dit weekend zijn vijfde WK-titel in de Formule 1 laten schieten. In slechts één scenario bouwt de Brit in Mexico geen feestje. Maar wat moet u nog weten over de negentiende manche van dit seizoen? 

22 reacties

  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Stoffeltje gaat sportman van het jaar worden. Als je, als het grootste supertalent ooit wat de F1 gekent heeft, deze talenten twee seizoenen lang zo goed verborgen weet te houden dat geen enkel team of sponsor dit door heeft of ziet, dan verdient dit diep respect.
  • Michael Kenters

    6 jaar geleden
    Applausje voor Geert, hij heeft er verstand van. Bedenk wel dat Verstappen pas 21 is en nog heel veel leert.
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    F1 is niet alleen PK's.Andere factoren spelen ook mee.Wegligging,banden,aard van het circuit en natuurlijk ook rijderstalent en dat heb je in het niveau Senna,Lauda en het niveau Verstappen.Zeg nu nog eens dat ik er niks van ken.
  • Michael Kenters

    6 jaar geleden
    Jan Lanclus, dat is ook voor SVD de reden dat hij geen wereldkampioen wordt. En uiteraard ook het feit dat hij geen f1 meer zal rijden omdat hij ondanks gebrek aan PK en betrouwbaarheid niet zijn 'talent' heeft getoond de afgelopen 2 jaar.
  • Ongeveer Precies

    6 jaar geleden
    Christiaan, alle Renaultblokken van dezelfde spec leveren evenveel vermogen. Max heeft dus nooit 30PK dan Vandoorne. Als McLaren met het B-spec blok 950Pk heeft, heeft de RedBull met een B-spec blok dat ook.