BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Akkoord bereikt bij De Lijn regio Genk, maar busverkeer blijft verstoord

Bij De Lijn regio Genk hebben directie, personeel en vakbond vrijdag een akkoord bereikt na de spontane staking in de stelplaats Winterslag. Er blijft vrijdag wel hinder op de Genkse stadslijnen en op verschillende streeklijnen.

5 reacties

  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Dat zal niet veel problemen veroorzaken. Ik heb vier jaar in Genk (Shopping 1) gewoond en die bussen waren meestal leeg of 1 of 2 man die toch niet betaalden.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Ze moeten de openbare dienstverlening nog maar wat verder afbouwen en je zit wat de gevolgen zijn. Heel wat gefrustreerde mensen die door personeelstekort overuren moeten kloppen en geen verlof kunnen nemen. Een gevolg van het neo liberaal regeringsbeleid van de N-VA en Open-VLD.
  • Carl Vangenechten

    6 jaar geleden
    Een spontane staking is een illegale staking, maar de overheid kijkt er naar zonder de daders te straffen. Waar blijven onze sociale principes?
  • frank Deville

    6 jaar geleden
    Neem de "LIJN", dan zou je er al zijn.. Ik geloof het direct... of misschien toch maar beter niet?
  • Tim Daniëls

    6 jaar geleden
    een schandelijke organisatie. 20 keer per jaar staken ze. en de mensen die geen ander vervoer hebben, hebben elke keer pech. die kunnen niet naar het werk. Tijd dat hier iets tegen gedaan gaat worden.