Sonja T.M.
Volledig scherm
Sonja T.M. © Photo News

Sonja T.M. krijgt in beroep 30 jaar cel voor drievoudige kindermoord

Het Brusselse hof van beroep heeft vandaag Sonja T.M. veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 jaar. De 38-jarige vrouw had in februari 2015 de brand in Lennik veroorzaakt waarbij haar drie kinderen om het leven kwamen. Ze stichtte de brand om zich te wreken op haar ex. Zelf hield de vrouw altijd vol dat ze haar kinderen niet wou doden, maar het hof vond haar verklaringen volslagen ongeloofwaardig. De Brusselse correctionele rechtbank had T.M. in januari nog tot 28 jaar cel veroordeeld, maar de vrouw was in beroep gegaan.

27 reacties

  • Lucynda van der Does

    5 jaar geleden
    Ze heeft het de wereld makkelijk gemaakt om haar 30 jaar weg te stoppen. Er zouden wel meer van deze straffen uitgedeeld mogen worden. Maar omdat de meeste verdachten het de rechtbank moeilijk maken gebeurt dat weinig. Deze vrouw heeft het gewoon erg makkelijk gemaakt haar als monster te zien.
  • Dimitri Mostrey

    6 jaar geleden
    @Benny. Racisme? Echt? Omdat ze van Afrikaanse origine is hadden ze haar moeten vrijspreken of wat? Haar bloedeigen kinderen vermoorden uit wraak. Die vrouw, zwart, geel of blauw, is een psychopate.
  • Belinda Vanderhallen

    6 jaar geleden
    En dan nog zo'n arrogante houding aannemen!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    En nog liegen voor het hof ook! Verdubbel haar straf!
  • Viviane Van Oosterwijck

    6 jaar geleden
    Betrokkene gedraagt zich hautain en arrogant en verwacht dat ze altijd en overal meteen haar zin krijgt. Ze kan geen kritiek verdragen en vertoont geen enkele empathie voor anderen zo ken ik er nog ...