RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Kirsten Janssens haalt uit naar nieuwe liefde Jan Kriekels: “Dat mens aapt mij na!”

ShowbizzHet zit er bovenarms op tussen Kirsten Janssens (36) uit ‘The Sky Is the Limit’ en Barbara Monika Rodriguez (36), de nieuwe vriendin van Kirstens ex Jan Kriekels. De reden? Volgens Kirsten aapt Barbara haar schaamteloos na. 

35 reacties

  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    Kirsten, er zijn belangrijkere dingen in het leven dan iemand die je oude kleren aandoet, ook al wil zij je nadoen. Ook al is ze samen met je ex. Je hebt die kleren daar nooit weggehaald, wat verwacht je dan eigenlijk? Wees blij dat iemand ze draagt, ze zullen een aardig centje hebben gekost. Of haal ze er weg en schenk ze aan Spullenhulp. Focus op je eigen gezin en negeer negeer negeer en weersta de neiging om zélf publiciteit te zoeken.
  • Jenny Frieda

    6 jaar geleden
    Kirsten, zet uwe facebookpagina niet openbaar, dan kan ze u niet volgen. En stop met zelf haar te proberen volgen dan weet je dat allemaal niet. Opgelost. Dit artikel laten verschijnen zegt meer over jouw gedrag als over het hare. En daarbij....een krant plaatst net wat een lezer wil lezen! Is het wel allemaal waar? Een krant moet vol geraken. Lezen, praten erover en het leven gaan door. Morgen een andere BV aan de beurt !
  • Anne Nonsia

    6 jaar geleden
    Dat is niet na-apen, dat is parodiëren...
  • Luc Scheepers

    6 jaar geleden
    Alles is goed om in de media te verschijnen. Laag allooi, dat zijn ze.
  • vangeel guido

    6 jaar geleden
    Kleine kindjes doen ook zo.Maar niet zo erg.