De beelden tonen hoe voorbijgangers héél nipt ontsnappen aan de instorting van de stelling in de Antwerpse stationsbuurt.
Volledig scherm
De beelden tonen hoe voorbijgangers héél nipt ontsnappen aan de instorting van de stelling in de Antwerpse stationsbuurt. © Marc De Roeck / Screenshot ATV

VIDEO. Beelden tonen hoe voorbijgangers lopen en fietsen voor hun leven als stelling in Antwerpen instort

Twee dagen na de instorting van een stelling in de Pelikaanstraat in de Antwerpse stationsbuurt duiken beelden op van het incident. De instorting kostte het leven aan een 40-jarige bouwvakker.

25 reacties

  • Jim Peeters

    5 jaar geleden
    het zou me niet verbazen dat hier kwaad bloed achter steekt het zou wel eens om verzekeringsfraude kunnen gaan of zelfs een poging van terroristen om de boel hier te destabiliseren.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Waar is de privacy eigenlijk naartoe? Welk recht hebben jullie eigenlijk om zo een close up van een.persoon te plaatsen en een oproep te doen of iemand hem.kent??
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Je ziet nog een persoon met hondje en kind aan de hand lopen, precies op het moment drukken zij zich tegen de muur. Daar wordt niets over vermeld. Wel een stomme opmerking over fietsers die amper kunnen ontsnappen.
  • Sven Beke

    5 jaar geleden
    Niet goed verankerd! En te veel gewicht erop pakken stenen dan nog de mortelkuipen en al die Polen erbij ....
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Ik zie hier twee overtredingen begaan: twee fietsers die zich op het trottoir begeven en die sneller rijden dan stapvoets. Die zullen zeker nog een boete krijgen, de rest is bijzaak. Iemand moet betalen, en die fietsers zijn het gemakkelijkste.