BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanhaezebrouck: “Genk grotere titelfavoriet dan Club, dat zeg ik al lang maar sommigen hebben meer tijd nodig om dat te zien”

Belgisch voetbalAnderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck verbergt niet dat Racing Genk, zoals het nu ook in Europa zijn blakende vorm laat zien, in de Belgische competitie de te kloppen ploeg is. “Ik zie in Genk een grotere titelfavoriet dan Club Brugge.”

78 reacties

  • Robert De Meulder

    6 jaar geleden
    Nog twee matchen verliezen,Mark Coucke betaald de twee miljoen ontslag premie en daarna naar de makelaar die de helft krijgt van het mooie dat .
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Het probleem van Hein wat mij betreft is dat hij 'naar zijn gevoel' niet naar waarde gewaardeerd wordt, wanneer de realiteit is dat hij te veel werd opgehemeld.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Hein denkt dat hij nog trainer is van Genk, zegt veel over zijn denkvermogen. Zal zoals Leekens nog beweren dat 90% van het werk door hem gebeurd is
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Erik, was Leko wat minder arrogant geweest door te zeggen dat club van iedereen kan winnen ware het ook beter geweest, niet? En dan ben ik beleefd en spreek niet van bakkes.
  • Erik Quartier

    6 jaar geleden
    De man met een super gedacht van zichzelf,en een veel te groot bakkes!