Op vraag van Gwendolyn Rutten boog de statutaire commissie van Open Vld zich over een coalitie met Vernieuwing in Grimbergen. Het antwoord is negatief, omwille van Luk Raekelboom (rechts).
Volledig scherm
Op vraag van Gwendolyn Rutten boog de statutaire commissie van Open Vld zich over een coalitie met Vernieuwing in Grimbergen. Het antwoord is negatief, omwille van Luk Raekelboom (rechts). © Photonews/RV

Open Vld wil geen samenwerking met Vlaams Belanger in Grimbergen

BinnenlandDe statutaire commissie van Open Vld zegt neen tegen een samenwerking met de lijst Vernieuwing in Grimbergen. Een samenwerking in de Vlaams-Brabantse gemeente is "onmogelijk omdat één van de verkozenen van de lijst Vernieuwing actief is bij het Vlaams Belang", klinkt het in een persmededeling. 

97 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Boycot de liberalen, die enkele met d emond "Vrijheid" beleiden maar kennelijk niet toepassen voor sommige andersdenkenden
  • lily De de smet

    5 jaar geleden
    Ik vind het onozel dat jullie niet samenwerken met VLAAMS BELANG. Maar in mei zijn er terug verkiezingen. Hebben we nu.niet gewonnen, winnaars zijn we al en we zullen alleen maar groeien, want de bevolking is dit spelletje beu !!!!
  • paul holemans

    5 jaar geleden
    ik zal alleszins (en hopelijk nog velen met mij)volgend jaar op vb stemmen, alleen om diegenen die zich nu als democraten voordoen, te tonen wat echte democratie betekent.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Ze beginnen al zoals de vakbond, toen je voor het Vlaams belang stemde of medewerker was werd je lidmaatschap opgezegd.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    OVLD wil alleen mee werken als ze zelf de oppergraaier mogen leveren. Zoals in Mechelen - waar groen groter is - en in Gent of Oostende. Misschien moet Rutten beter eens goed naar het totale plaatje kijken in Vlaanderen en zich zorgen beginnen maken over de kiesdrempel voor de komende verkiezingen in mei.