© REUTERS

Het ware verhaal achter het prijskaartje van Meghan Markle

Toen Meghan Markle samen met haar man prins Harry van het vliegtuig stapte in Tonga enkele dagen geleden, bengelde er nog een wit kaartje onderaan haar jurk. Het prijskaartje, zei iedereen. Maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.

neac

Prins Harry en zijn vrouw maken momenteel een rondreis doorheen Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Elke keer verschijnt Meghan stijlvol, maar toen ze in Tonga landde leek er toch iets mis te zijn gegaan. Terwijl ze straalde in haar rode jurk, die treffend bij de vlag van Tonga past, kwam er onderaan een wit papiertje piepen.

© REUTERS

Iedereen ging ervan uit dat het om het prijskaartje ging, maar bij Jeurissen in Hasselt weten ze wel beter. Zij verkopen kleding van Self-Portrait, hetzelfde merk als de jurk van Markle. “Het etiket dat nog aan de jurk hing was niet het prijskaartje, maar een tag dat vermeldt dat je het kledingstuk niet meer kan terugsturen als het er niet meer aanhangt”, aldus Marie-Lynn Jeurissen. “Meghan of haar styliste had dus wel het prijskaartje verwijderd, maar was vergeten dat er nog een retourticket aanhing.”

Eén voordeel van de vergetelheid, Markle kan de jurk nog terugbrengen als ze wilt.

© HBvL

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer