EPA
Volledig scherm
© EPA
Borussia Dortmund BVB
2
EINDE
2
Hertha BSC HER
  • 27' 61' Goal Jadon Sancho
  • Salomon Kalou Goal 41' 90'+1'

Witsel verspeelt met Dortmund punten tegen Herta Berlijn: late penalty gooit roet in het eten, Bayern lacht

Leider Borussia Dortmund heeft op eigen veld onnodige punten verspeeld tegen Herta Berlijn. Een tweede treffer van Sancho leek voor de zege te zorgen, maar in het slot zorgde Kalou vanop de stip ook al met zijn tweede goal van de namiddag voor de 2-2-draw. Axel Witsel maakte de 90 minuten vol. 

0 reacties

  1. Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfinale? En welke toptrainers zijn in beeld als opvolger?

    Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfina­le? En welke toptrai­ners zijn in beeld als opvolger?

    Na de verloren titelstrijd verkeert Bayern München in paniekmodus. De uitgerangeerde trainer Thomas Tuchel (50) doet normaal gezien het seizoen uit, maar zelfs dat is onzeker als de Rekordmeister schipbreuk zou lijden in de kwartfinales van de Champions League tegen Arsenal. Namen van opvolgers voor volgend seizoen circuleren intussen duchtig. Van de terugkeer van een uitgeleende trainer over een oud-gediende tot een Portugese T1 die zelf zijn diensten zou aangeboden hebben: wie zijn de kanshebbers na het njet van droomkandidaat Xabi Alonso?
  2. Bayern glijdt weg in titelrace na verlies van Dortmund, vermeende terreurdreiging tijdens ‘Klassiker’
    2

    Bayern glijdt weg in titelrace na verlies van Dortmund, vermeende ter­reurdrei­ging tijdens ‘Klassiker’

    Bij de Duitse kraker tussen Bayern München en Borussia Dortmund is er veel politie aanwezig. Dat heeft alles te maken met beelden die circuleren op sociale media en mogelijk zouden wijzen op plannen voor een terroristische aanslag. Beelden die naar verluidt zijn gecreëerd door terreurgroep ISIS-K, die de verantwoordelijkheid heeft opgeëist voor het bloedbad in Moskou. Toch werd er gewoon afgetrapt. Adeyemi en Ryerson schonken Borussia Dortmund de winst.