AP
Volledig scherm
© AP

Zeker 11 doden bij schietpartij in Amerikaanse synagoge. Trump: “Wie zoiets doet, moet de doodstraf krijgen”

SchietpartijBij een schietpartij aan een synagoge in de Amerikaanse stad Pittsburgh, Pennsylvania, zijn verschillende slachtoffers gevallen. Elf mensen zijn om het leven gekomen. Zes anderen raakten gewond, waaronder vier agenten. Twee mensen zijn kritiek. Dat heeft Wendell Hissrich, de directeur voor openbare veiligheid van de stad, bekendgemaakt.De identiteit van de schutter is bekend: de 46-jarige Robert Bowers, een inwoner van Pittsburgh.

82 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Karel, mensen die hun kinderen naar school kunnen sturen zonder angst dat ze neergeschoten worden. De "vrijheid" van wapens is een illusie, is achterhaald bij mensen die ontwikkeld zijn en geweld verwerpen. De manier waarop jij dit verdedigt is gewoon pervers.
  • boumba boumboula

    5 jaar geleden
    je hebt gelijk Guido
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "We zullen blijven vechten voor de vrijheid van meningsuiting" durft Gab dan nog zeggen! Als je ziet wat sommigen, ook hier, écht bedoelen met "vrijheid van meningsuiting"! :( En wat Trump betreft: heeft hij er al bij stilgestaan dat die drie neergeschoten agenten wel degelijk gewapend waren?
  • Hedwig Gosseye

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Trump doodstsraf punt
  • karima zag

    5 jaar geleden
    Raar dat men deze daad niet beschouwd als terrorisme. Blijkbaar spreekt men alleen van terrorisme als de dader een kleurtje heeft