BELGA
Volledig scherm
© BELGA

82ste Boekenbeurs officieel geopend in Antwerp Expo mét enkele vernieuwingen

In Antwerp Expo is vanavond in aanwezigheid van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) en Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) de 82ste Boekenbeurs officieel geopend. Organisator Boek.be is met een vernieuwing van de Boekenbeurs bezig, die tegen 2020 helemaal rond moet zijn. De eerste concrete veranderingen zijn nu al merkbaar.

11 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    De boekenbeurs is platte commerce.
  • leppens victor

    6 jaar geleden
    Hoeveel subsidies hebben ,,schrijvers,,als Lanoye en consoorten al opgeslurpt? En dan daar bovenop nog 10 euro betalen om hun promotie-event te bezoeken,je moet er echt wel goed gek voor zijn. mvg.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Beter voor die 10 euro een boek kopen. Daar steun je de auteurs echt mee. Gatz kan dan nog altijd in liberale stijl ergens een verdoken boekenbelasting uitvinden om dergelijke organisatoren mee te subsidiëren.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    De beurs van "politiek correcte" handboeken en kookvoorschriften voor dagelijks gebruik. Of Mia een ticket koopt blijft afwachten.
  • Myrtle Marien

    6 jaar geleden
    Met de 20 euro + parking die ik uitspaar kan ik in alle rust een boek kopen. Of enkele e-books. Ik lees ontzettend graag maar die boekenbeurs heb ik nooit in verband kunnen brengen met lezen of boeken. Het is alleen een commerciele jamboree voor VB watchers. Voor mij is een een zeer zwaar overroepen non-event.