rv
Volledig scherm
© rv

Stevige crash in MotoGP: Fransman komt zwaar ten val na botsing met wereldkampioen Marquez

MotoGPOpschudding in de MotoGP. Johann Zarco knalde in de GP van Australië tegen het achterwiel van wereldkampioen Marc Marquez en kwam daarbij stevig ten val. De Fransman bleef verrassend genoeg ongedeerd na zijn tuimelperte. De machine van Marquez was dan weer dusdanig beschadigd, waarna de Spanjaard de strijd moest staken.

7 reacties

  • Johan Planckaert

    6 jaar geleden
    chris devlaeminck , van jou zouden we alleen met paard en kar nog mogen rondrijden.. wat een bullsshit. motoracen is één van de mooiste en spannende sporten!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    In deze tijden van een opwarmende Aarde is het blijven bestaan van motorsporten een bewijs dat geld en sport belangrijker zijn dan het milieu en de toekomst van onze nazaten.
  • Nico Lauriola

    6 jaar geleden
    @Chris nagel op de kop racefans voor altijd
  • Chris Debusschere

    6 jaar geleden
    Wie heeft de wedstrijd gewonnen? Niet belangrijk!! Dat er iemand gecrasht is dat is belangrijk!! Niet te geloven altijd maar negatieve commentaar op de motorsport in zijn geheel! Bah! Ik kan u vertellen dat er in geen enkele sport meer vriendschap en respect is dan in de motorsport!! Iedere supporter loopt naast elkaar en zal nog applaudiseren voor een tegenstander als hij een mooie actie maakt! Niet zoals in het voetbal waar ze de anderen niet kunnen verdragen en alles zwart-wit zien
  • Thomas Wegner

    6 jaar geleden
    Video niet beschikbaar. Deze video bevat content van Dorna Sports, die deze wegens auteursrechtschending heeft geblokkeerd.