BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Superieure Van der Poel kraait ook victorie in Ruddervoorde en pakt drie op drie in de Superprestige

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft met sprekend gemak de veldrit in Ruddervoorde gewonnen. De Nederlander boekte zo zijn derde zege op rij in de Superprestige. Wout van Aert werd tweede op ruime afstand, Toon Aerts vervolledigde het podium.

50 reacties

  • Kris Bonte

    5 jaar geleden
    Toppie weekend.. Hup Holland and HupKrisje, Belg met klompen uit m'n roots
  • Lucien Lowist

    5 jaar geleden
    Wout , blijf onmiddellijk in de start in VDP zijn wiel , jaag hem zo op om zo kort mogelijk op zijn wiel te rijden dat hij fouten gaat maken zoals sven nijs deed gegarandeerd ge gaat winnen , want zo kort op zijn wiel rijden kan hij niet verdragen , en toon eens wat meer karakter en bijt in zijn wiel
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Wout is goed bezig , en piekt weer naar het voorjaar . In het WK was hij beresterk en niemand kon hem volgen , ook VDP niet ! En dan de voorjaars klassiekers waar hij wil schitteren . Het zelfde zal zich herhalen zoals verleden jaar en misschien nog iets sterker in de klassiekers .
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Pierre De Smedt en ten tijde van Berten Van Damme en Eric De Vlaeminck en Zweifel en Wolfsholl en Bertje Vermeire werd er niet gepakt misschien ? Ja hallo...…...
  • Michael Kenters

    5 jaar geleden
    Als een niet-Belg overheerst is het saai en wordt er geroepen over doping. Als een Belg overheerst (bijv. een Remco Evenepoel) is het feest en is het allemaal fantastisch, beetje hypocriet. Reken maar dat ze worden gecontroleerd! Geniet van zulke talenten die de sport naar een hoger niveau tillen.