Instagram
Volledig scherm
© Instagram

‘Temptation’-Tim De Pril voor tweede keer papa: “Welkom kleine prinses”

ShowbizzTim De Pril (36), bekend van ‘Temptation Island’, is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Melissa beviel van een dochtertje die de naam Liv kreeg. “Welkom op de wereld kleine meid”, klinkt het op Instagram. De pril en zijn levenspartner hebben al een zoontje van een jaar oud: Louis.

2 reacties

  • Xsarilde Willis

    6 jaar geleden
    Wat is er mis met zijne kop? Op die foto's trekt hij exact hetzelfde gezicht.
  • Elvire Poireau

    6 jaar geleden
    Wat een schoon boeleke ! Proficiat aan de ouders !
  1. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.
  2. “Ik werd al eens afgeranseld én zelfs doodverklaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke
    Play
    Showbits

    “Ik werd al eens afgeran­seld én zelfs doodver­klaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke

    Op 21 juli, onze nationale feestdag, gaan Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) samen met Karen Damen en Ruth Beeckmans in première met hun eerste ‘Zomerrevue’. In het Plopsa Theater in De Panne willen die vier mensen laten bulderlachen, genieten en vooral amuseren. Voor de gelegenheid zijn de mannen de muziekstudio ingekropen en het nummer ‘Alles voor de show’ is nu klaar. Aangezien de show nog volop in de maak is, wil reporter Jarne graag een idee pitchen. Ontdek het in deze nieuwe Showbits.