REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Vloekende Hamilton grijpt in Mexico vijfde titel, dominante Verstappen knalt naar zege - Vandoorne met 8ste plek nog eens in de punten

Formule 1Lewis Hamilton heeft in de GP van Mexico zijn vijfde titel veroverd. Winnen deed ie niet, maar een vierde plek was voldoende om het feest bij Mercedes te laten losbarsten. Ook Max Verstappen mocht victorie kraaien. De Nederlander reed met veel overmacht naar de zege. Stoffel Vandoorne reed met een achtste plek voor het eerst sinds april in de punten.

54 reacties

  • marc vandecauter

    5 jaar geleden
    kijk michael stoffel is loyaal aan zijn werkgever.Honda had een beetje aangedrongen om svd bij torro rosso te stallen maar kreeg een njet van franz tost omdat svd eens neen heeft gezegd tegen Tost.Alons geraakt niet meer bij een topteam om zijn reputatie waarom denk je dat hij geen indy gaat rijden honda zei njet tegen alonso en waarschijnlijk ook de andere japanners.De 24u van lemans heeft alonso gewonnen en dat wist hij heel goed omdat de 2 beste top teams er niet bij waren.
  • pipo de clown

    5 jaar geleden
    Beste Michael Kenters, Stoffel heeft met de slechtse wagen binnen het F1 veld 8 snellere wagens achter zich weten te houden. Iets wat je zelden ziet binnen de F1 als je genoeg races hebt gezien. Dus ja, je mag dit zeker indrukwekkend noemen aangezien dit circuit op stuurmanskunsten aankomt en niet zozeer op eindsnelheid.
  • Michael Kenters

    5 jaar geleden
    Marc, En toch denk ik dat Gasly een betere race hewft gereden. En McLaren zegt dat ze het een indrukwekkende prestatie vonden? Ik neem alles wat McLaren zegt niet echt serieus. Ze hebben ook jaren gezegd dat ze het beste chassis hebben, dat Stoffel wereldkampioen gaat worden, dat Toro Rosso een contract moet aanbieden aan Stoffel etc etc.. Stoffel was goed, maar niet indrukwekkend.
  • marc vandecauter

    5 jaar geleden
    beste michael stoffel heeft 57 ronde op de super zachte band gereden gasly heeft misschien minder zorgzaam met zijn banden omgesprongen en heeft daarom een stop meer moeten doen .Gasly is trouwens achter stoffel geeindigd.Bij mclaren noemen ze het een indrukwekkende prestatie.En nogmaals stoffel was op een 20ste plaats beland en toch nog 8ste geworden.
  • Bram Collins

    5 jaar geleden
    Jan Lanclus, 25% heeft de piloot invloed, 75% de auto, motor en banden!!! En wat dacht je van het talent van de coureur!!!! De Ferrari's en de Mercedessen zijn heel wat sneller dan de Red Bulls. Dan is Max toch een geweldig talent. Dat wordt trouwens ook beweerd door de echte kenners. Maar dat wil er bij sommige Belgen nog stteds niet in!!