De belangrijkste fases van de strijd tussen Waasland-Beveren en Antwerp: beauty van Haroun en onbegrijpelijke misser van Vellios

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Antwerp eindigde zondag op een 0-1 overwinning voor de bezoekers. Hierdoor springt Antwerp over Anderlecht naar de derde positie in de Jupiler Pro League. De volgende drie fasen uit de match wilden we u als voetballiefhebber niet onthouden.

bap

In de eerste helft ging het gelijk op tussen de beide teams. Vlak na de rust schreeuwde het thuispubliek om een strafschop nadat een schot van Boljevic via het been van Van Damme tegen de arm van Refaelov. De scheidsrechter zag geen graten in de aangeschoten bal en floot niet.

Drie minuten later, in de 58ste minuut brak de Antwerpse kapitein Faris Haroun de ban. Met een fraaie plaatsbal schilderde de patron op het middenveld het leer prachtig in de verste hoek (zie video bovenaan het artikel). Mbokani leverde de assist.

Antwerp leek de wedstrijd simpel uit te spelen, maar de thuisploeg had de gelijkmaker één minuut ver in de blessuretijd maar binnen te tikken. Aanvaller Vellios kon tot zijn eigen verbazing echter niet de netten doen trillen. De blik op zijn gezicht spreekt boekdelen.