Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vakbond schrijft open brief aan reizigers die lijden onder staking Aviapartner: “U mag en moet kwaad zijn. Maar op de echte schuldigen”

De voorzitter van de Belgische Transportbond BTB-ABVV heeft een open brief geschreven aan de reizigers die te lijden hebben onder de staking bij bagageafhandelaar Aviapartner. Daarin roept Frank Moreels op om kwaad te zijn op de “echte schuldigen” van alle problemen: de directie van Aviapartner – die eerder vandaag de deurwaarder op de stakers afstuurde – maar ook de uitbater van de luchthaven en de luchtvaartmaatschappijen. 

517 reacties

  • Jef Jansen

    5 jaar geleden
    Ze zullen toch vertellen wat je verdiend voor je er begint te werken ? De uren zullen ook bekend zijn ? Overuren zijn verplicht ? Zoek ander werk als je niet akkoord bent !!!! Nu zijn massa’s mensen de dupe . Er zijn genoeg mensen die in uw plaats willen komen werken .
  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Wel Jos De Decker je heb voor een stuk gelijk ; maar als niet geschoold bent ben de dag vandaag niks meer vele beseffen dat niet ze kunnen dus niet verlangen dat ze zoveel gaan verdien als iemand die geschoold is ze moet dus nu niet zeveren ..Nu is de kans groot dat Aviapartner kapot wordt gestaakt en dan staan ze op straat zonder een ontslag premie want er zal geen geld zijn . En welke baas gaat die nog aannemen geen enkele en dan kan ik ze geen ongelijk geven .
  • claude sanders

    5 jaar geleden
    Ja teveel werk en niet goed betaalt volgens de vakbonden,maar als ik het goed voor heb waren er reeds in het verleden problemen met Aviapartner met betrekking tot de werkdruk. Er was een voorstel om een 2de of 3de speler toe te laten op de luchthaven zodat de werkdruk heel wat naar beneden kon,maar ja daar moesten de syndicaten van Aviapartner niet van weten !!!!! Doe zo maar verder en binnen korte tijd bestaat onze luchthaven niet meer,de mensen worden dit beu.
  • Karel Van de casserie

    5 jaar geleden
    Ik ga al lang niet meer via Brussel, maar enkel nog zoveel als kan via Schiphol, compact, efficiënt, geen stakingen, vriendelijk, ..... toch weer die Hollanders en geen half uur wachten op uw bagage. Goedkoop vliegen !! Tis maar wat ze zelf aanbieden, .... Verander van job, er is genoeg vraag naar arbeidskrachten
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Vakbonden de ondergang van België. Als de sossen in de regering zouden zitten werd er deze legislatuur nooit gestaakt.