Direct naar artikelinhoud
Buitenland

“Verkleed je baby alstublieft niet als Donald Trump met Halloween”

'Een foto van uw kind als Trump zal hem voor altijd achtervolgen'Beeld RV

Halloween betekent voor ouders de ideale gelegenheid om hun creativiteit bot te vieren op de kostuums van hun baby's. Een tip: verkleed hen alstublieft niet als Donald Trump.

Opgepast, foto's van baby's in Donald Trump-vermomming op komst! In de Verenigde Staten is het blijkbaar wel een dingetje, uw allerkleinste verkleden als de allergrootste. Dat laatste bedoelen we louter figuurlijk, u weet wel, zijn handen... Op Instagram zijn foto's van peuterpresidentjes alomtegenwoordig, inclusief stroblonde pruik met zijscheiding. Het opvallendste? Niet enkel Trump-supporters spannen hun koters vestimentair voor de kar; ook zijn tegenstanders vinden het blijkbaar "ludiek" om mini-Donalds te laten trick or treaten.

Om deze schrikbarende trend een halt toe te roepen publiceerde New York Magazine een pleidooi om uw baby in een pompoenpak in plaats van een tweedelig pak te hullen. "Een foto van uw kind verkleed als Donald Trump zal hem voor de rest van zijn leven blijven achtervolgen", waarschuwt de publicatie. "De pompoen daarentegen is een klassieker: jolig, rond en past helemaal bij het seizoen", zo luidt het advies. "Iedere dag worden we geconfronteerd met harteloosheid. Een baby in een pompoenkostuum is echter pure vreugde." En zo is die oranje gezichtsverf toch niet voor niets aangeschaft.