Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

34-jarige man uit Kampenhout op weg naar tiende veroordeling in evenveel jaar

Een 34-jarige man uit Kampenhout riskeert een gevangenisstraf van 11 maanden omdat hij zijn vriendin zou geslagen hebben en zich zou verzet hebben tegen zijn arrestatie. Het zou voor de dertiger al de tiende veroordeling zijn sinds 2009. Momenteel moet hij een totaal van 50 maanden cel uitzitten voor uiteenlopende feiten. Toch hoopt zijn advocaat nog op een straf met probatie-uitstel.

11 reacties

  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Hij stond geseind voor 50 maanden cel waar er nu misschien nog 11 bijkomen wat een totaal van 61 maakt oftewel 5 jaar en 1 maand, De uitspraak zal dus zijn, 1 jaar een enkelbandje en 5 jaar voorwaardelijk. Op na de volgende tien feiten.
  • Marieke Marcelis

    5 jaar geleden
    Dus iedereen die de pedalen is kwijt raakt mag geweld gebruiken? Gelukkig zijn er velen die hun verstand blijven gebruiken en geen geweld.
  • geert vingerhoets

    5 jaar geleden
    zoiets kan je verwachten van iemand die al 8 keer veroordeeld is maar nooit gestraft en als hij dan eindelijk gestraft word stortte zijn hele wereld in,justitie in België is zoals de loterij als je lang genoeg probeert kan je al eens prijs hebben
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    elf maand, niets dus, doe maar voort geen enkel probleem.
  • Belinda Vanderhallen

    5 jaar geleden
    Naar de gevangenis, dan heeft hij toch zijn adres?