De Britse prins Charles met zijn twee zonen, prins William en prins Harry.
Volledig scherm
De Britse prins Charles met zijn twee zonen, prins William en prins Harry. © EPA

“William en Harry hebben hetzelfde karakter als hun moeder”: nieuwe biografie onthult hoe prins Charles respect van zijn zonen verdiende

De Britse prins Charles wordt op 14 november zeventig jaar. Naar aanleiding van die verjaardag brengt de Britse auteur Robert Jobson donderdag een nieuwe biografie uit over de Prins van Wales. Daarin komt vooral de relatie met zijn twee zonen, William en Harry, naar voren.

5 reacties

  • fer brion

    5 jaar geleden
    De heilige Di, roman fleuve van de eeuw.
  • Diana De Wit

    5 jaar geleden
    Charles verdient geen respect van zijn zonen en Camilla nog minder! Charles en Camilla hebben het leven van Diana kapot gemaakt, haar psychisch zwak gemaakt! Zij zijn de oorzaak van haar vroege dood!!!
  • maud hallett

    5 jaar geleden
    allez wat een quatsch is dit nu weer. Zij hebben heel veel respect voor hun vader en wat hun karakters betreft, laat dit aan de specialisten over en niet aan een schrijver van het vijfde knoopsgat
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Hoe kunnen ze nu het karakter weten en vergelijken , en zeggen dat de beide broers het karakter hebben van de moeder . Wacht of tot in de toekomst en spreek dan .
  • x x

    5 jaar geleden
    Hoe kunnen die zonen nu respect opbrengen voor een vader die zijn vrouw bedroog van voor ze getrouwd waren en nadien de dood ingejaagd heeft.