VISTA!
Volledig scherm
© VISTA!

Eupen-verdediger Siebe Blondelle in VISTA!: “Makélélé is geen coach die ploeg volpropt met tactiek”

VISTA!Vandaag blikten we in VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws in samenwerking met Proximus Sports, terug op de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League. Centrale gast was Siebe Blondelle, de verdediger van Eupen die gisteravond met zijn team Anderlecht in de luren legde (2-1). Blondelle kreeg in onze studio het gezelschap van Wim De Coninck, analist bij Proximus TV en Niels Poissonnier, journalist bij Het Laatste Nieuws. Nicolas De Brabander leidde als moderator alles in goede banen. 

5 reacties

  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    @Victor Avanti. Tja, Eupen heeft wel verdiend gewonnen, maar als RSCA speelt zoals Eupen, dan komt het de tweede helft maar eenmaal aan de tegenstander zijn doel. Dat zou commentaar geven, zeker.
  • Jacques Van Boom

    6 jaar geleden
    maar liet wel gisteren zijn ploeg spelen zoals Anderlecht zou moeten spelen. Coucke vervang den uwe door hem.
  • Herman Valaert

    6 jaar geleden
    De meeste trainers laten hun spelers te academisch voetballen, zij moeten eerst nog nadenken alvorens een bal te plaatsen ...ondertussen zijn ze de bal al afgenomen. Zie de match van Anderlecht op Eupen- Hein V.H. is niet de man voor Anderlecht vind ik . Hij (Hein) is een goeie trainer maar niet voor eerste klassen....'t verstand komt niet voor de jaren zeker ...
  • Jan Van Looveren

    6 jaar geleden
    De bal zal nooit komen wat je op training hebt meegekregen van de trainer, het zijn altijd andere fase's. Fisiek moet je in orde zijn maar de rest komt zoals het komt en daar moet je het beste van maken.
  • Jan De Vos

    6 jaar geleden
    Makélélé is geen trainer, dat is een ludieke figuur, zoals Goethals te vergelijken, veel voetbalkennis, maar GEEN organisatietrainer