BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Bakkali is opeens onmisbaar bij Anderlecht. 2 à 3 weken terug moest hij nog alles bewijzen”

6 reacties

  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    De titel v/h artikel omkaderd wat mij betreft trouwens volledig hoe wij in wereldvreemdheid weggezonken zijn in de regio. Het is hier alles of niets. Op zoek naar ritme wordt je verloochend of je speelt 2 goede wedstrijden en tot boven de atmosfeer, waar het gevaarlijk toeven is btw, opgehemeld en opgezadeld met onnodige druk waar je nooit om vroeg. Een 'normaal' potje voetbal niet meer van toepassing.
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Ik heb net geteld één interview gezien met Bakkali en aan alles kon je zien dat het een goede jongen is, bovendien meer volwassen. Dat hij kan voetballen is ook geen geheim. Enkel de paterkes die denken dat zij het voetbal hebben uitgevonden gaan zulke jongens betuttelen met een hoop weinig toepasselijke onzin. Vaak gwn omdat men zelf nooit hetzelfde niveau haalde en denken recht van spreken te hebben. Maar vertrouwen is alles in de sport. Belangrijker dan de technische bagage.
  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    Bakkali was gans seizoen nergens te zien. In de Europa League match tegen Fenerbahce was ie geniaal. Maar om nu te zeggen dat hij de redder is...het ganse team lijkt in de verste verte niet op de wat Anderlecht ooit geweest is, en altijd met machtig voetbal meedraaide
  • Michel Deboeck

    6 jaar geleden
    Wat een bende knoeiers bij Anderlecht.
  • FILIP COUVREUR

    6 jaar geleden
    Didier.....misschien ben jij de toptrainer die men zoekt......