OnePlus 6T.
Volledig scherm
OnePlus 6T. © ANP XTRA

OnePlus stelt OnePlus 6T voor: geen aansluiting voor koptelefoon, wel weer iets duurder

OnePlus heeft vandaag zijn nieuwe vlaggenschip onthuld: de OnePlus 6T. Het toestel leunt op veel gebieden dicht aan bij zijn voorganger, maar is toch héél anders. Zo neemt OnePlus definitief afscheid van de 3,5 mm-aansluiting voor je koptelefoon en het notificatielichtje. Ook de prijs wordt nogmaals opgedreven.

10 reacties

  • Martijn Keymis

    5 jaar geleden
    Duurder? Je krijgt nu standaard 128GB ipv 64. In definitie is dat niet duurder HLN
  • Marc Van Loo

    5 jaar geleden
    John Molden.."iPhone is inderdaad duurder maar je koopt kwaliteit en geen rommel." Dit geloof je nu toch zelf niet, zoja heeel naïef dan ze.. Iphone is even grote "rommel" dan de rest..Veel volk al gehoord die niks dan klagen ervan.
  • Kristof Verheyen

    5 jaar geleden
    De reden waarom de koptelefoon aansluiting werd weggelaten is plaatsgebrek. De vingerscanner in het scherm en de grotere batterij hebben toegedragen tot deze keuze. Oneplus zelf wou absoluut de koptelefoon aansluiting, maar wou absoluut de grootte van het toestel behouden.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Voor mij zijn dergelijke gewoon geen smartphones meer maar mini pads. Ik loop trouwens neit graag met een vlaai tegen mijn oor. Die heb ik vroeger genoeg gehad van ons va.
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Oscar De Wandelaer. Het is maar hoe men het bekijkt niet waar? Als er een aansluiting is waar men iets insteekt kan men het ook als ingang (voor de koptelefoon) zie, als daar dan de muziek uitkomt als uitgang, beide zijn dus wel degelijk juist