© Vier

Bedreigingen en onverwacht vertrek in Callboys: “Er zit meer en groter in mij”

Het zakelijk bezoek aan Kjetl Benson van Fuckarmy is op een fiasco uitgedraaid voor de Callboys. Ze wilden er hun Calltoys slijten, maar zonder succes. En dan wordt er natuurlijk nagepraat, met ingrijpende gevolgen.

gjs

In het busje op weg naar huis toont vooral boekhouder Anthony, de broer van Wes Biets, zich bijzonder kwaad. Hij richt zijn woede voornamelijk op Jay en - in combinatie met een scheldwoord - barst de bom dan volledig.

De Callboys zitten in de schulden na het dronedebacle en dat leidt tot een wat vreemd gesprek met Mike, die problemen heeft met zijn vriendin. Devon wil helpen, en vaak is dat geen goed idee. “Ik ga op uw kloten schieten”, dreigt Mike. Gelukkig redt Randy zijn vriend.

Eindelijk is er nieuws van Sigi, die weer opgedoken is nadat hij plots verdwenen was. De Callboys zijn euforisch nu ze eindelijk weer een werkende website hebben. Alleen Devon lijkt niet tevreden. Hij gaat met Sigi praten en confronteert hem onder meer met de dildo die hij meegenomen had. “Waarom?”, vraagt Devon. “Ik heb hem één keer vastgehouden tijdens een fantasie”, biecht Sigi op.

Waarop Devon opbiecht waarom hij als enige niet enthousiast is. “Er zit meer en groter in mij. Ik ga weg bij de Callboys en ik ga naar Fuckarmy.” Dat vertelt hij even later ook aan Wes, Jay en Randy. Zij reageren vol onbegrip. “Ik vind dat je nee moet zeggen”, zegt Randy. Jay neemt het nog minder goed op. “Bla bla bla. Ongelooflijk.” Devon wil vrienden blijven, maar het is maar de vraag of dat zal lukken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER