Politie zoekt agressieve exhibitionist in Harelbeke

© loh

De politie van de zone Gavers is op zoek naar een jongeman die in Harelbeke een oneerbaar voorstel deed aan een vrouw, haar omverduwde en zichzelf vervolgens bevredigde.

rrln

Het incident vond zaterdag rond 19.00 uur plaats in het Provinciaal natuurdomein De Gavers. De dader sprak een jonge vrouw aan en vroeg haar te blijven kijken terwijl hij onzedelijke handelingen stelde bij zichzelf.

Het slachtoffer wilde daar niks van weten en probeerde weg te gaan. Daarop greep de man de vrouw bij haar arm en duwde haar omver. Vervolgens ging de exhibitionist boven de vrouw staan en bevredigde zichzelf. Uiteindelijk wist het slachtoffer te ontkomen.

Getuigen

De dader betreft een jongeman van ongeveer 25 jaar en is circa 1.70 à 1.75 meter groot. Hij is slank gebouwd en sprak met een West-Vlaams accent. Op het moment van de feiten, droeg de dader zwarte kleding en een bivakmuts.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval of personen die meer informatie hebben. Ze kunnen contact opnemen via het nummer 056/73.35.11.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen