AP
Volledig scherm
© AP

Allesbehalve overtuigende cijfers: ontslagen Julen Lopetegui is op één na slechtste Real-coach in 70 jaar tijd

La LigaReal Madrid zette gisteren coach Julen Lopetegui aan de deur. De 52-jarige Spanjaard was na een mislukte competitiestart ten dode opgeschreven bij de ‘Koninklijke’. Cijfers tonen bovendien aan dat hij zich de op één na slechtste Real-coach in de laatste 70 jaar toonde. 

6 reacties

  • Michel Tampere

    5 jaar geleden
    Met Ronaldo speelden ze 50% van hun ploeg kwijt en dan halen ze nog een narcistische onruststoker als doelman binnen waar ze al de beste hadden
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Lopetegui is een steengoede coach, hij speelde met Spanje 22 wedstrijden en verloor geen enkele!! Maar ja als Real zo dom is om Ronaldo weg te doen, die 50 doelpunten per seizoen scoorde en voort doet met Modric en Kroos die hopeloos uit vorm zijn dan krijg je zoiets! Ook achteraan heeft Ramos zijn beste tijd gehad en kunnen Nacho en Ceballos niet mee!! Zidane was de slimste, die wist wel wat er ging gebeuren!
  • Gunther Serneels

    5 jaar geleden
    Tiens steven Peeters,blijkbaar naar een andere ploeg gekeken precies op het WK,Martinez heeft het meer dan goed gedaan,tenzij jij een betere coach gezien hebt op het WK...?
  • Frank Bolle

    5 jaar geleden
    Martinez laat me niet lachen, kwam tactisch zwaar tekort op het WK en is nog steeds niet geleerd .
  • Bruno Zonnekeyn

    5 jaar geleden
    Dat Martinez daar zijn vingers maar niet verbrand, is een vergiftigd geschenk.