REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump in Pittsburgh vanwege schietpartij, maar niet iedereen ziet hem graag komen: “President haat, verlaat onze staat!”

De Amerikaanse president Donald Trump is samen met First Lady Melania aangekomen in Pittsburgh. Hij is daar om solidariteit te tonen met de slachtoffers van de bloedige schietpartij in een synagoge. Honderden mensen hebben zich verzameld om tegen zijn komst -die door sommigen wordt omschreven als een misplaatste ‘pr-stunt’- te protesteren.

18 reacties

  • Hilde Heddebauw

    5 jaar geleden
    "Hij is daar om solidariteit te tonen met de slachtoffers van de bloederige schietpartij in een synagoge." Niks van. Hij is daar om stemmen te ronselen voor de komende verkiezingen. Waar de ('hatelijke') pers is, daar moet hìj zijn. Hij is er om de aandacht op te eisen, en dus af te leiden, van de slachtoffers (die hem gevraagd hadden om nietcte komen) naar zijn eigen persoon. Ziekelijk.
  • gert beenhouwer

    5 jaar geleden
    Nagels met koppen Karel Tichman. Tegen extreme linkse boomknuffelaars zijn wil niet zeggen dat ge racist zijt. Graag een cordon sanitair voor extreem links aub. Logica is ver te zoeken bij hun.
  • Hans Oxida

    5 jaar geleden
    Lui zoals Tichmann zijn vanop duizenden kilometers gebrainwasht door de grote leider. Meer zelfs, ook hij poogt met holle en nietszeggende phrasen de beleefde en normaal denkende partijen af te blaffen. De Trumptijd en -politiek zal de geschiedenis ingaan als die van de meest nutteloze periode ooit die de wereld ver terug gekatapulteerd heeft naar veeleer middeleeuwse toestanden.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Slechtste VS president ooit.
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    @ Karel Tichman. Uit ervaring weten we dat Trump en co problemen hebben met begrippen als meer en minder dan. Doorgedreven bingewatching van Sesamstraat en een beetje realiteitsgevoel zouden soelaas kunnen bieden.