staking bpost
Volledig scherm
staking bpost © Photonews

Vakbonden bpost gaan al zeker vijf dagen staken: “Toespraak van CEO heeft gemoederen alleen maar verhit”

BpostDe vakbonden bij bpost gaan vanaf woensdag 7 november staken. Dat meldt het gemeenschappelijk vakbondsfront. De staking zou al zeker tot en met maandag 12 november duren, oftewel vijf werkdagen.

141 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    De overheid moet stoppen met Bpost te financiëren! Deze firma zal uiteindelijk toch failliet gaan door hun slecht beleid en gebrek aan respect richting het personeel en klanten! Ik geef het personeel volledig gelijk, staken is het enige wat ze nog kunnen doen! Die mannen doen super veel overuren, maar deze worden niet betaald (dat heet uitbuiting)!
  • Thierry Deleu

    6 jaar geleden
    Ik zal nooit meer met bpost zenden, ik zal postNl aanraden.
  • vandekempen bart

    6 jaar geleden
    bij de vorige staking heeft mijn werkgever bpost definitief uitgeschakeld als verzendoptie, dus wij en onze klanten hebben geen last meer van die donkerroden. binnen 5 jaar bestaat bpost niet meer omdat alle klanten overschakelen op andere koeriers.
  • Hugo Van Den Perre

    6 jaar geleden
    Bij PostNL zouden ze ook beter gaan staken,hun diensverlening is nog vele malen slechter dan Bpost !! Heb al meerdere keren slechte ervaringen gehad met PostNL: pakketjes geleverd een week na bestelling via websites, briefjes in de bus steken terwijl ik thuis ben, beschadigde pakketen enz... Ondanks de stakingen bij Bpost blijf ik beroep doen op hun dienstverlening daar kan PostNL is een voorbeeld aan nemen.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Vandaag nog via tracking gezien, dat mijn pakket al 16 dagen een in de post ligt ,er was zogezegd al een poging tot afleveren en een briefje achtergelaten in de bus . Is gewoon helemaal geen briefje achtergelaten, ze zijn nog te lui om hun pen te pakken en het briefje in te vullen voor afhaling in de post, en dit nu al zeker 10 keer.