Julie Colpaert is enorm goed bezig in ‘De Slimste Mens’.
Volledig scherm
Julie Colpaert is enorm goed bezig in ‘De Slimste Mens’. © VIER

‘De Slimste Mens’ aflevering 9: zo kan Julie Colpaert de Slimste Vrouw ter Wereld worden

TVHet gaat razend hard voor Julie Colpaert. De VTM-journaliste moet enkel en alleen morgenavond de tiende aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ overleven om donderdag een gooi te doen naar de evenaring van het absolute record van elf ‘gewonnen’ deelnames, op naam van Gert Verhulst. Zelfs een mooi gesmeed bondgenootschap tussen zoon Viktor Verhulst en Studio 100-actrice Clara Cleymans in de negende afevering kon Julie niet tegenhouden.

12 reacties

  • Alexander Stroobants

    5 jaar geleden
    jùlie is nu een klasse. En liever dit programma dat dat marginaal gedoe van thuis of familie.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Lieve mensen dit is een amusement programma,dus amuseer jullie,dat, Julie veel weet als journaliste is zo,maar de andere kandidaten kunnen ook wat opzoekingswerk doen,vind dat Viktor ook wel van veel item's op de hoogte is.
  • Sanne Vermeulen

    5 jaar geleden
    En Julie gaat weer door. Er zitten dit jaar ook weinig vrouwen in het programma dus er moeten er toch een paar in blijven. En dat moet duidelijk Julie zijn. Het werd het haar niet moeilijk gemaakt he
  • johan putteman

    5 jaar geleden
    Laten ze die quiz eens met gewone kandidaten spelen ipv van met BV's.Wat heb je aan de titel ''slimste mens'' het is wat het is maar heeft zijn doel wa voorbijgestreefd.
  • Ekrem Kocak

    5 jaar geleden
    Hoe seksistich is die titel, toch. Vrouwen mogen toch ook "mens" genoemd worden?!