Details van het voorakkoord zijn nog niet bekend, maar het zal deze ochtend voorgelegd worden aan de werkvloer.
Volledig scherm
Details van het voorakkoord zijn nog niet bekend, maar het zal deze ochtend voorgelegd worden aan de werkvloer. © BELGAIMAGE

Staking na zes dagen afgelopen: personeel Aviapartner keurt voorakkoord goed

De vakbonden en directie van Aviapartner hebben afgelopen nacht - na zes dagen van staken op de luchthaven van Zaventem - een voorakkoord bereikt. Het personeel van Aviapartner heeft het voorakkoord vanmiddag officieel goedgekeurd. Brussels Airport verwacht donderdag een terugkeer naar de normale operaties. Door de staking werden in totaal 960 vluchten geannuleerd, met gevolgen voor bijna 115.000 reizigers.

165 reacties

  • francis vanoverschelde

    5 jaar geleden
    voor mij verdienen ze nog 50 % te veel : eigen volk eerst ; de pot op met dat bruin volkske op zavnentem ; STEM VB ; en geef werk aan uw eigen zonen , gesnapt
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Danny Damiaens::::Zonder werkgevers, geen werknemers. En dan???
  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    Tja, ze zouden bij mij 1 voor 1 hun C4 krijgen, zo kan iedereen dagelijks staken om te bekomen wat ze willen!
  • Marie Vanakker

    6 jaar geleden
    @Bene Devos ze moeten altijd een vakbond toelaten maar niet een vakbondsafgevaardigde(vanaf50) , je hebt evenveel rechten en plichten als je collega's in de grote bedrijven .Als je baasje je verkeerd behandeld ga gewoon naar je bond en klaag aan . Als hij buiten de wet handelt zal hij snel met de staart tussen de benen verdwijnen . Of de bond daagt hem voor de arbeidsrechtbank . Eendracht maakt macht , tegen al die angst die ze verspreiden .
  • danny porters

    6 jaar geleden
    ja ,als werknemer van avia en ryair zoul ik toch ook eens vragen naar een advok. ivm uitbuiting, ach deze onderneming gaat voor 15 jaar rijven,dan schulden maken ,het steken op loonkost en belastingen(concurentie) en failliet dan, kassa kassa.de 30 €vluchten daar blijven we in trappen,zelf gekozen zeggen jullie ;deze job werd mooi aangeboden, mr de arbeidsvoorwaarden zijn nt gevolgd, ok voor jou?