Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nu ook 'light'-boete voor tabaksreclame

Wie het verbod op tabaks­reclame negeert, riskeert niet langer 80.000 euro, maar 2.000 euro boete. Dat staat in Le Soir en ook De Standaard bericht erover. De krant verwijst naar een beslissing van minister van Volksgezondheid Maggie De Block.

19 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Heeft zij al eens laten onderzoeken hoeveel gezinnen er al kapot zijn gegaan door alcohol ? En hoeveel door het roken? Of gaat het verstand niet verder dan alleen maar de mensen uit te persen met taksen? Stop nu aub eens met die heksenjacht tegen mensen die roken.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De boete is omgevormd tot een lichte belasting op het maken van tabaksreclame. Echt iets voor de belastingpartij.
  • Jean-Marc Carton

    5 jaar geleden
    Natuurijk, want hoe minder mensen er roken, hoe minder inkomsten. Hetzelfde gebeurde met de accijnen op sterke drank, hebben er ook al aan gedacht om dat terug te schroeven
  • Krysia ostrega

    5 jaar geleden
    is er echt niks anders te vertellen dan over tabak..tabak bevoorraad de schatkist ,stop toch met alles maar te verbieden ,wij mensen moeten toch niet altijd maar op de vingers getikt te worden,of sigaretten goed of slecht zijn in uw eigen keuze als je wilt roken!Mensen krijgen depressies van deze regering!!
  • Marc De Muyer

    5 jaar geleden
    Als de regering dan ook nog stopt met accijnzen te heffen op tabac zijn ze goed bezig zeker. Hoe hypocriet met de ene vinger foei zeggen en met de andere hand geld incasseren. Waar zit de logica.