VTM
Volledig scherm
© VTM

VIDEO. Volgens Engelse media zal Real Madrid snel met Martínez praten, maar onze bondscoach wil geen commentaar geven: “Tijdverspilling”

Real MadridZijn zaakwaarnemer is naar eigen zeggen nog niet gecontacteerd, de Belgische bond evenmin. Terwijl Spaanse media rekening houden met de optie dat interim Santiago Solari het seizoen uitdoet bij Real Madrid, klinken in Engelse makelaarsmiddens andere geluiden. Zij roepen Roberto Martínez uit tot de nieuwe favoriet om trainer bij Real Madrid te worden en dat de gesprekken snel zullen starten. De bondscoach zelf wil geen commentaar geven. “Daar gaan we onze tijd niet aan verspillen”, zegt hij aan VTM Nieuws.

43 reacties

  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Dus het personeel (spelers) bepalen wie baas (trainer) wordt! Na het meer dan rijkelijk en veel in het zwart betalen van spelersmanagers en het blijven opslag geven aan personeel moeten de werknemers in de gewone bedrijven van al die voetbalbonzen inleveren en inleveren en nog eens inleveren.
  • RONNY HELSEN

    5 jaar geleden
    Enkel Ramos ! Arrogante dikke nek die nu met het opstappen van de andere denkt dat hij , grootste krapoel op de velden ooit na Pepé , het voor het zeggen heeft daar .
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Ik zou voor Real kiezen,bij de rode duivels is de verdediging pensioengerechtigd en zal het de komende jaren alleen maar minder gaan want de opvolgers zijn van een pak mindere kwaliteit.Met Hazard en De Bruyne alleen zal men deze hoogconjuntuur niet lang meer trekken.
  • Jean Pierre Menten

    5 jaar geleden
    Die Sergio Ramos is zo machtig in Madrid. Daardoor denkt hij dat hij zich ALLES kan permitteren. Als er iemand weg moet bij Real dan zijn het Sergio Ramos en enkele van zijn kompanen.
  • Michael Vandamme

    5 jaar geleden
    Bij real ben je nooit lang coach, als hij gaat alle succes gewenst het was een mooie tijd onder zijn bewind op het wk voor België. Hopelijk is onze volgende coach weer geen type Wilmots zonder ervaring