.
Volledig scherm
. © Proximus

Proximus trekt prijzen voor populaire bundels op

Proximus verhoogt op 1 januari enkele van zijn prijzen, zo kondigt de telecomoperator aan in een persbericht. De populaire bundels Tuttimus en Familus worden duurder, net als de optionele sportpakketten en enkele oude abonnementsformules. Op mobiel vlak lanceert Proximus nu ook een ongelimiteerd gsm-abonnement.

73 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Het kan ook een meevaller zijn. Als de prijzen opslaan heb je altijd het recht om zonder opzegperiode of kosten je contract op te zeggen.
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Denken jullie dat De Gucht gratis en voor niks in het bestuur zit?
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Een tip aan hen die de systemen van telecom tegen hen willen gebruiken: verander elke twee jaar van provider, dan kun je van alle voordelen en akties meegenieten en verander je van provider voor ze het terug optrekken.
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Ik zit nog met een oud pack maar als ze de prijs daarvan ook op durven te doen dan zal ik eens beginnen met tv eraf (netflix is toch voldoende) en dan eens kijken naar internet en telefoon, als ik iets goedkopers vind dan ben ik weg, dan maar even wat misery met mail overzetten, maar het begint het intussen wel waard te worden!
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Als een andere provider ook de telefoonkabel kan gebruiken en mijn mail adres van skynet kan/wil overnemen en goedkoper is dan proximus....dan ben ik weg bij proximus.