Foto ter illustratie. Hondenrestaurant Mutts Canine Cantina in Forth Worth, Texas, zoekt een stagiair om betaald hondjes te knuffelen.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Hondenrestaurant Mutts Canine Cantina in Forth Worth, Texas, zoekt een stagiair om betaald hondjes te knuffelen. © Shutterstock

Droomstage: hondjes knuffelen en 100 dollar per uur verdienen

Gek op honden en niet te beroerd om naar Texas te verhuizen? Hondenrestaurant Mutts Canine Cantina in Forth Worth zoekt een stagiair om baasjes en hun viervoeters te verwelkomen. Voor het knuffelen en spelen met de honden krijg je 100 dollar (88 euro) per uur.

3 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Daar wordt je rijk van, ook al is dat bruto. Ik verdien als technieker 17 euro bruto per uur. Als je dat kan optrekken naar 88 euro bruto per uur, da's loon maal 4. Dan zou ik 8000 euro per maand hebben. Maar ik wil hier blijven, niet verhuizen naar Texas. Die tent moet nogal volk trekken en verdienen als ze daar zoveel betalen.
  • Lotte Vanwijck

    6 jaar geleden
    Joris Claes het gaat over America daar hebben ze niet zo een uitgebreide rsz
  • Joris Claes

    6 jaar geleden
    En voor hoeveel uur is dan uwe werkdag? En waarom zegde er ook ni bij da het bruto is? Want in de vs betaalde gene rsz voor allerhande profiteurs. Want hie in belgie zen ze er een zootje van aant make ze. Wacht nog effe en we betale nog meer rsz en we zijn onze sociale zekerheid kwijt. Als ge meer geld uit de pot haalt dan er in steekt. Dan weet het kleinste kind het antwoord.