Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Ben Weyts (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). © Photo News

Ben Weyts: “Binnen twee weken alle snelwegparkings weer open”

Als het van Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) afhangt, heropent binnen twee weken de snelwegparking van Wetteren. Dat meldt de minister, nadat de burgemeester van Jabbeke gisteren besliste om vrachtwagens weer toe te laten om 's nachts te tanken.

16 reacties

  • Ferdinand Nuyts

    5 jaar geleden
    Marc Statham, de verkiezingen zijn voorbij en cd&v burgemeester heeft even dwars kunnen liggen om in het nieuws te komen.
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Ach ,en plots is het opgelost dan ? hahaha
  • Eric Vanovermeire

    5 jaar geleden
    En er mogen gerust nog wat parkings bijkomen. Net van Breda naar Tienen gereden en amper een propere parking met toilet tegengekomen. Wel erg veel stilstaande vrachtwagens op de pechstrook tot op 1 km voor de parking ...Ben jongen : doe daar eens iets aan nu je toch bezig bent !
  • Roland Jeronimus

    5 jaar geleden
    Dit wordt een persoonlijke strijd tussen de minister en de gemeentes en iedereen wil kosten wat het kost winnen. We zijn weer lekker bezig. En het probleem, o ja, die parkings.
  • censor

    5 jaar geleden
    Ben Weyts , het NVA fenomeen, is zelfs niet in staat "wegen en verkeer" te verplichten om verkeerslichten goed af te richten, zoals in Nederland....synchronisatie is een woord bij W en V waar ze geen flauw benul van hebben wat dat betekent. Weyts in navolging Peeters, komt alle dagen met pietluttigheden op TV "mededelingen" doen...nogmaals: Bij NVA zitten klungelaars eerste klasse.