© BELGA

Sef Vergoossen keert terug bij Roda JC

Oudgediende Sef Vergoossen gaat per direct als technisch adviseur aan de slag bij Roda JC Kerkrade. Volgens de hekkensluiter in de Nederlandse Eredivisie blijft de 69-jarige voormalige coach van Racing Genk in elk geval tot het einde van dit seizoen werkzaam in zijn nieuwe rol. De clubleiding hoopt dat de oud-trainer met zijn jarenlange ervaring en zijn kennis van Roda JC de club “het beslissende duwtje naar sportieve successen” kan geven.

Vergoossen fungeerde tussen 1998 en 2001 als hoofdtrainer van Roda JC. Hij won met de club de KNVB-beker en plaatste zich voor Europees voetbal. Met KRC Genk en PSV veroverde Vergoossen de landstitel. Hij was ook nog trainer in Abu Dhabi en Japan. De afgelopen jaren was hij voornamelijk actief als analist in de voetballerij.

Bij Roda is de Griekse voormalige aanvaller Yannis Anastasiou (ex-Anderlecht) trainer. Onze landgenoot Tom Van Hyfte is er aanvoerder. De club staat momenteel troosteloos laatste in de Eredivisie, met amper drie puntjes uit acht wedstrijden.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer