Kinderschoentjes tussen de bezittingen van verongelukte passagiers
Volledig scherm
Kinderschoentjes tussen de bezittingen van verongelukte passagiers © Getty Images

Hartbrekende foto: rode kinderschoentjes bevestigen lot van slachtoffers vliegtuigcrash Lion Air

Een grote verzameling in zee gevonden schoenen, waaronder rode kinderschoentjes, bevestigen het lot van de 189 slachtoffers van de vliegtuigcrash van Lion Air voor de kust van de Indonesische stad Jakarta. Het toestel was pas sinds augustus in bedrijf en zou met een snelheid van bijna 600 km/uur zijn neergestort. De zwarte doos van het vliegtuig is teruggevonden. 

7 reacties

  • chelle db

    5 jaar geleden
    Marie-Claire, ik begrijp dat dus ook niet. Volwassenen of kinderen; het één is het ander maar dan in een groter/kleiner formaat dus ik vind dat ook even erg. En dan dat cliché; 'een kind is zo onschuldig', volwassenen dan niet? Dus als je ouder wordt word je automatisch een persoon vol zonde..? Ik ken nochtans veel lieve oude 'onschuldige' volwassenen hoor...
  • marie-claire de bosscher

    5 jaar geleden
    begrijp niet waarom het erger zou zijn als het kinderen zijn... ieder verlies is even erg; net zoals het erger zou zijn om een mooi iemand te verliezen dan een lelijk iemand.... hoe redeneren mensen toch ?
  • Marlies Schoefs

    5 jaar geleden
    sterkte
  • Marcel Bontinck

    5 jaar geleden
    Begrijp nog steeds niet waarom er naar een zwarte doos moet gezocht worden.Een raket rond mars stuurt alle gegevens recht naar de aarde,een lijnvliegtuig moet het doen met een bandopnemer.
  • Marie Verbeek

    5 jaar geleden
    Hartbrekend omdat het om kinderen gaat? Een 50 jarige is ook iemands 'kind' en dat is ws minder erg wegens weinig knuffelgehalte?