Daryl Hannah tijdens een fotoshoot  voor de film "Sights of Death" in 2014 in Rome en zanger Neil Young tijdens de 56ste GRAMMY Awards in datzelfde jaar 2014 in Los Angeles. - Neil Young, 72, bevestigde zijn huwelijk met Daryl Hannah, 57 op 31 oktober 2018 aan de hand van een videoclip.
Volledig scherm
Daryl Hannah tijdens een fotoshoot voor de film "Sights of Death" in 2014 in Rome en zanger Neil Young tijdens de 56ste GRAMMY Awards in datzelfde jaar 2014 in Los Angeles. - Neil Young, 72, bevestigde zijn huwelijk met Daryl Hannah, 57 op 31 oktober 2018 aan de hand van een videoclip. © AFP

Neil Young bevestigt huwelijk met Daryl Hannah

In een video waarin hij Amerikanen aanzet om te gaan stemmen, heeft Neil Young bevestigd dat hij getrouwd is met actrice Daryl Hannah. Afgelopen zomer deed het de ronde dat de twee in het huwelijksbootje waren gestapt. Dat gerucht lijkt nu bevestigd. 

4 reacties

  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Ik vind het sneu voor zijn vrouw Pegi waar hij meer dan dertig jaar heeft samengeleefd, maar wie ben ik om zich te moeien met het liefdesleven van de man die het grootste gedeelte van de soundtrack bij mijn leven geschreven heeft. Ik wens hem veel geluk met zijn nieuwe liefde and long may he nog runnen.
  • Juliaan Van Reeth

    5 jaar geleden
    @Dick van Aggelen: Top! De mijne is nu 43 jaar oud. Ondertussen wel met een nieuwe magnetische cel: Audio Technica AT 120 E. Een aanrader. Niets gaat boven vinyl! Dat voel je in elke vezel van je lijf ... Led Zeppelin, Jethro Tull, Yes, Pink Floyd, The Stones, The Doors, etc ... en je blijft eeeeeeeuwig jong. ;)
  • Dick van Aggelen

    5 jaar geleden
    Wat een toeval, ik draai ook op Technics SL1200, mocht hem meenemen van de baas na pensioenering. Neil Young (old man) best wel vaak live gezien!
  • Juliaan Van Reeth

    5 jaar geleden
    Ik heb hier nog een aantal LP's liggen van Crosby, Stills, Nash & Young. Gekocht in de jaren '70. Prachtige muziek en ja, ik heb ook nog een Technics SL1200 draaitafel die het nog steeds doet. Aangeschaft tijdens mijn legerdienst in Duitsland bij de Amerikanen in Wiesbaden. Was dan toch nog voor iets goed, die soldatentijd. ;)